Loading…

Σας περιμένουμε στο Oenorama 2019 – Οινικές Αποκαλύψεις – Karavana’s Wines στο stand 14

Η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού ανοίγει τις πόρτες της από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο. Εκατοντάδες παραγωγοί και χιλιάδες κρασιά και αποστάγματα περιμένουν να τα δοκιμάσουν Έλληνες και ξένοi επισκέπτες, το Σάββατο & την Κυριακή, 10:00 έως 19:00, ενώ τη Δευτέρα η έκθεση απευθύνεται στους επαγγελματίες. Πλατεία Γευσιγνωσίας, Οινικές Αποκαλύψεις, Οινοτεχνία, Oyster Bar, Sandwich Bar, καφές από το Underdog και άλλες εκπλήξεις, όπως τα βραβευμένα κρασιά με διπλό χρυσό ή χρυσό μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2019.

Εκεί θα είμαστε κι εμείς! Σας περιμένουμε στην αίθουσα Οινικές Αποκαλύψεις! Στο stand 14 για να δοκιμάσετε τον Οίνο μας από βιολογικά σταφύλια! Πάτροκλος, Bijoux και Θάνος σας δίνουν ραντεβού στο Ζάππειο.

Περισσότερα στο www.oenorama.gr, όπου μπορείτε να κάνετε προεγγραφή, για να κερδίσετε χρόνο κατά την είσοδο σας στην έκθεση. Είσοδος για τους οινόφιλους 12 ευρώ, ελεύθερη για τους επαγγελματίες* (συνιστούμε με προεγγραφή). *Απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας (αν δεν είναι ονομαστική, πρέπει να φέρει τη σφραγίδα της εταιρείας)

Αφήστε μια απάντηση